Spring naar inhoud

Feestdagenspecials

De feestdagen kunnen nogal enerverend zijn. Voor de een is dat omdat het tijd spenderen met (schoon)familie spanning of zelfs ruzies oproept. Voor de ander is het omdat de kerstdagen nogal eenzaam en alleen voelen. Allebei vervelend en iets waar je mee om kan leren gaan zodat de feestdagen een stuk lichter en prettiger worden. Daarom bied ik in december naast mijn reguliere workshops twee speciale workshops aan.

Met vertrouwen de feestdagen ingaan en er energiek weer uitkomen!

In Hoe hou ik het gezellig? bekijken we jouw verwachtingen rondom het samenzijn en onderzoeken wat nu de spanning oproept. We geven deze spanning van tevoren een rustige plek. Daarna kijken we naar de situatie zelf en leer je concrete technieken aan waarmee je op het moment zelf met opmerkingen of vervelende situaties om kunt gaan. Dat heeft niet alleen effect op jou, maar ook op je omgeving. In de workshop maken we gebruik van methoden uit zowel de TA als Geweldloos communiceren. Bij grote of herhalende spanningen in de (schoon)familie adviseer ik van harte om samen met je partner te komen.

Data: maandagavond 4 en 18 december

Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur

Bij Wat nou eenzame kerst? onderzoeken we waar je precies tegen op ziet, wat je daar vooraf aan kunt doen en hoe je op momenten van eenzaamheid jezelf gerust kan stellen om uit het verdriet of de angst blijven. Bij mij krijg je geen kant en klaar recept of het advies 'om een stuk te gaan wandelen', maar ontdekken we samen wat jou uit evenwicht brengt. Je leert controle behouden over jouw emoties zodat je niet jezelf 'kwijtraakt'.

Data: zaterdag 9 en 16 december

Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur

Tijdens de workshops is alle ruimte voor creativiteit en plezier in het herkennen van jouw situatie (en die van anderen).

We werken samen in een kleine groep, mocht je dit onprettig vinden dan is individuele begeleiding ook mogelijk.

Wil je meer informatie neem dan contact met me op.

  • Kosten p.p. voor twee avonden: € 95 incl. BTW.
  • Inschrijven kan door je aan te melden via onderstaand formulier en het overmaken van € 95 naar rekening NL75BUNQ 2290099554. Je bent ingeschreven zodra ik je betaling heb ontvangen. Je ontvangt hiervan een bevestiging.
  • Inschrijven en betalen kan tot en met 1 december.
  • Bij afmelden na 1 december zijn de kosten € 35.

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.