Spring naar inhoud

Workshops

Voor grote en kleine groepen bied ik workshops, trainingen en intervisie aan.

Workshops voor groepen

voor teams bied ik workshops van 1 of meerdere dagdelen aan. Deze worden op maat gemaakt. Onderwerpen voor deze groepen zijn o.m. conflict oplossen, stress en burn-out preventie, uitstelgedrag aanpakken, communiceren/luisteren, veranderingsprocessen, coachend werken.

Intervisie

Intervisie biedt teams de mogelijkheid om met en van elkaar te leren. Teamleden kunnen met elkaar vakinhoudelijke of functiegebonden vraagstukken bespreken. Intervisie is een gestructureerde vorm van regelmatig overleg tussen professionals. Gelijkwaardigheid staat daarbij voorop. In een kortdurend traject leer ik het team verschillende intervisiemethoden aan die zij vervolgens zelfstandig kunnen toepassen.

Heb je een ander onderwerp waar je een training voor zoekt? Neem dan contact met me op.

Open workshops:

In deze workshops werk ik in mijn praktijk met kleine groepen van 4 tot 6 personen aan 1 specifiek thema. De onderwerpen richten zich op persoonlijke groei.  Aan de hand van theorie en concrete oefeningen leer je jezelf op een nieuwe manier kennen. Met de nieuwe inzichten kan je zelf kiezen of en welke gedragsveranderingen je wilt doorvoeren. Het biedt tevens een laagdrempelige inkijkje in mij en mijn werkwijze. Voor deze workshops kan je je individueel inschrijven. Zie onder voor de workshops.

Kosten per workshop: € 35 p.p.

KEES

Naast deze workshops werk ik als trainer bij KEES waar ik workshops geef aan vrijwilligers in cultuur. Deze workshops gaan over gastvrijheid, anti-agressie, omgaan met conflicten, luisteren/communiceren en coachend coördineren. Zie voor meer informatie hierover de pagina van KEES.

 

Op zoek naar een workshop met een ander thema? Stuur me gerust een bericht dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wel geïnteresseerd maar kan je niet op die datum? Geef dan ook even een seintje dan informeer ik je bij een nieuwe datum.

Op dit moment heb ik geen workshops gepland. Stuur me een bericht dan geef ik een seintje als ik de workshop weer geef.


Dat had je nou niet moeten zeggen!!

omgaan met conflicten.

Conflicten kunnen zich overal, met iedereen, over van alles en in ieder formaat voordoen. Vaak wordt het weer uitgesproken en is het klaar. Soms blijft er toch nog iets hangen en kan het zich herhalen. Dat is onnodig.

We raken uit verbinding door onuitgesproken of onduidelijke verwachtingen. Dat werkt dus niet. Zowel jij als de ander voelt zich beschuldigd, onbegrepen, schiet in de weerstand en luistert niet meer. En zo pingpongen we heen en weer zonder verder te komen. Dat kan anders.

In deze workshop werken we met concrete situaties die je zelf inbrengt. We kijken naar waar het scheef loopt. Met die duidelijkheid kunnen we vervolgens op zoek gaan naar een constructieve manier om met de ander te communiceren. In deze workshop oefenen we met Geweldloze communicatie.

Inschrijven


Dat vind ik dus niet!

onderzoek je overtuigingen

We vinden wat van mensen, van gedrag, van de wereld. De meeste van die overtuigingen zijn onbewust, we weten niet beter. We hebben ze als kind  meegekregen en vinden ze vanzelfsprekend. Zo is dat nou eenmaal. Maar is dat wel zo?

Overtuigingen kunnen zeer belemmerend zijn, voor je persoonlijke ontwikkeling, je carrière, je relaties. In communicatie zit het het echt luisteren in de weg. Het kan ook leiden tot heftige conflicten waarin geen van de partijen naar elkaar toe wil bewegen.

Het kennen van je - vaak onbewuste overtuigingen - biedt ruimte om ze te ontkrachten, aan te passen. Of juist te omhelzen en dan bewust toe te passen.

In deze workshop werken we met overtuigingen over jezelf, de ander en de wereld. Aan de hand van concrete voorbeelden van deelnemers zoeken we daarin de ruimte op zodat je vrij kan kiezen welke overtuigingen je wilt behouden en welke je los wilt laten omdat ze je in de weg zitten.

Inschrijven


 

Dit is niet wat ik zoek

Staat jouw workshop er niet tussen? Loop je met een andere thema rond waar je  naar wilt kijken? Onder professionele begeleiding natuurlijk.

Laat het me weten. Als ik daar in workshopvorm iets mee kan, nodig ik jou uit om gratis deel te nemen aan de eerste editie. Ik help jou en jij helpt mij ook.

[contact-form subject='suggestie workshop'][contact-field label='Naam' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mailadres' type='email' required='1'/][contact-field label='ik wil een workshop over' type='textarea' required='1'/][/contact-form]