Spring naar inhoud

Teams

Voor grote en kleine groepen bied ik trainingen en intervisie aan.

Trainingen voor groepen

voor teams bied ik trainingen van 1 of meerdere dagdelen aan. Invulling van de training wordt besproken en altijd op maat gemaakt. Trainingen bestaan uit theorie en praktijk en ik creëer een veilige en prettige omgeving voor de deelnemers.

Centraal in mijn aanbod staat omgang met jezelf en met anderen: interactie, communicatie, zelfreflectie. Concrete thema's zijn bijvoorbeeld leiderschap, verandering in groepen, omgaan met weerstand en conflict, omgaan met agressie, gespreksvoering of coachend werken. Ook voor teambuilding kan je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op als jouw onderwerp er niet tussen staat. Ik kan op meer thema's aanbod ontwikkelen.

Intervisie

Intervisie biedt collega's de mogelijkheid om met en van elkaar te leren. Teamleden kunnen met elkaar vakinhoudelijke of functiegebonden vraagstukken bespreken. Intervisie is een gestructureerde vorm van regelmatig overleg tussen professionals. Gelijkwaardigheid staat daarbij voorop.

In een kortdurend traject leer ik het team verschillende intervisiemethoden aan die zij vervolgens zelfstandig kunnen toepassen.

Ik ben ook beschikbaar als intervisor voor teams of groepen zzp-ers en heb vooral expertise in onderwijs, cultuur en welzijn.

KEES

Naast dit aanbod werk ik als zzp-er bij KEES waar ik trainingen en intervisie geef in de cultuursector. Organisaties waar ik trainingen heb gegeven zijn o.m. Kubus/Corneel , Gigant, Probiblio, Bibelot, Blauwe Kei, Stedelijk museum Kampen.

Zie voor meer informatie hierover de pagina van KEES.

Dit is niet wat ik zoek

Staat jouw training er niet tussen? Loop je met een andere thema rond waar je  naar wilt kijken? Laat het me weten.