Spring naar inhoud

Reviews

 Als je een ballonnetje boven mijn hoofd had getekend had daar plop gestaan.

  • SJ

Ik kom hier altijd 100 x gelukkiger vandaan dan dat ik binnen kwam.

  • Steffie

Marjan is een erg fijne coach. Ze creëert een rust en ruimte waarin plaats is voor alle emoties. Niets is onbelangrijk. Ze is attent en heeft een hele aanspreekbare manier van coachen. Haar coaching heeft me inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en emoties, iets waar ik erg dankbaar voor ben.

  • Doortje

Wij hebben Marjan benaderd voor een workshop om ons te helpen bij het geven van constructieve feedback.
Goed dat de workshop begon met de vraag: ''Hoe voel je je nu?'' Het zet wel gelijk de knop om dat je bij jezelf moet kijken; welke emoties je voelt, wat je er mee wilt doen, en wat je van de andere partij (als die er is) verwacht.
We werden erg op ons gemak gesteld bij Marjan, er heerste een prettige sfeer waar ook zeker plaats was voor wat ongein.
Dit paste goed bij ons aangezien we in zekere mate intens in de omgang kunnen zijn. Het was veel informatie in de geplande tijd, maar het werd op een duidelijke manier stap voor stap behandeld. Voorbeelden uit ons persoonlijke leven werden behandeld, als we dat goed vonden, waarbij ze ons probeerde te laten begrijpen waar het probleem bij onszelf lag en hoe we dit het beste aan konden pakken. Al met al veel geleerd, maar ook zeker een plezierige ervaring!

  • Educatiecommissie studievereniging Proto, Universiteit Twente

Marjan is een zeer prettige coach waarbij ik mezelf gelijk fijn voelde om mijn verhaal te kunnen doen. Je hebt mij hierin alle ruimte gegeven waardoor de grootste emotionele lading verdween.  Het inzicht dat ik er zelf alles aan heb gedaan om het recht te zetten heeft mij zeker meer rust gegeven.

  • DW

 

Marjan is oprecht geïnteresseerd in de waarheid. Open, soms direct en altijd liefdevol geeft ze je de toestemming jouw diepste twijfels of verlangens aan het licht te brengen.

  • Bob

Marjan heeft een goede balans tussen aanvoelen wat er speelt bij de cliënt, heldere directe feedback en gevoeligheid bij het vinden van de oplossingsrichting.

  • Arjen

Met plezier heb ik een paar uren doorgebracht met Marjan. Ik heb veel geleerd over mezelf en om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Marjan stelt me erg op mijn gemak en ik werd gecoacht in een prettige omgeving. Niks moet, alles mag, hierdoor is de sfeer heel aangenaam. Ik kan dit aan iedereen aanraden, vooral als je even niet weet wat je met je leven aan moet of gewoon ff vast zit.

  • Kimberly