Spring naar inhoud

Coaching

Mijn begeleiding stem ik af op jouw tempo en jouw vraag. Ik versterk jouw autonomie en zelfvertrouwen. Ik werk daarbij voornamelijk vanuit de Transactionele Analyse en IEMT en maak daarbij gebruik van Geweldloos communiceren, (familie)opstellingen en tantra. Tot slot haal ik inspiratie uit The Work (Byron Katie).

Coaching

Je loopt ergens tegen aan waar je op dit moment niet goed uit komt. Meestal gaat het om een concrete aanleiding zoals een conflict, moeite met een keuze maken of plotselinge veranderingen. Ik help je bij het aanpakken van dat dilemma. We kijken naar wat jou concreet in de weg zit en op welke manier je daarmee kunt omgaan. Coaching is een kortdurend oplossingsgericht traject.

Speedcoaching

Heb je een heel concreet dilemma dat je wilt bespreken? Dan bied ik de mogelijkheid voor een korte, doelgerichte afspraak van 25 minuten waarin we op dit specifieke dilemma ingaan. Alleen mogelijk na een korte telefonische intake.

Counseling

Soms hebben de dingen waar je tegen aanloopt een diepere oorzaak en is er meer aandacht nodig. Dit kan zijn omdat het al langer speelt of omdat het op meerdere terreinen in je leven impact heeft. In een counselingtraject gaan we dieper in op die oorzaken, hoe ze je beïnvloeden en wat je er mee kan doen. Samen werken we toe naar jouw autonomie, zodat je gedachten, gevoelens en gedrag een reactie zijn op wat in het hier en nu gebeurt.

Relatiebegeleiding

In enkele sessies onderzoeken we jouw behoeften en verlangens en die van je partner. Waar doen zich rimpelingen voor? Hoe kan jij of kunnen jullie daar anders mee om gaan om de verbinding met elkaar te versterken? Dit kan zowel individueel als gezamenlijk. Individueel omdat als 1 persoon anders reageert, de dynamiek in de relatie mee zal veranderen. Samen als en omdat je beiden erkent dat jullie meer uit de relatie willen halen.

Seksueel zijn

In dit nieuwe, kortdurende programma van 3 sessies help ik je om je seksuele overtuigingen te onderzoeken en indien nodig te bevrijden. Een speelse reis naar jouw seksuele verbreding, het ontdekken van jouw seksuele bedrading en hoe je dit met je partner kunt bespreken en vormgeven.

Workshops

Naast individuele begeleiding bied ik af en toe workshops aan. In de workshops werken we in een kleine groep samen aan een thema zoals loslaten, conflict, constructief communiceren of liefdevol met jezelf omgaan. Naast workshops in mijn eigen praktijk geef ik trainingen aan vrijwilligers in de cultuursector bij KEES.

Begeleiding op maat

Wil je snel en doelgericht aan een dilemma werken? Dan kan ik een traject op maat voor je maken waarbij we in 1 of meerdere dagen samen werken. Dat kan individueel, voor partners of voor kleine groepen.

Structureren van je leven

Naast de coaching bij levensvragen bied ik ook persoonlijke begeleiding bij het (weer) op orde krijgen van je leven. Ik bied ondersteuning bij het hervinden of ontwikkelen van je autonomie, zelfredzaamheid, maatschappelijke deelname en/of administratie. Dit kan soms ook vanuit een PGB. Kijk hier voor meer informatie.

 

Je bent van harte welkom voor een gesprek, traject of bij een workshop.