Spring naar inhoud

Ik wil geen liefdesbrief

[contact-form subject='uitschrijven liefdesbrief'][contact-field label='Naam' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mailadres' type='email' required='1'/][contact-field label='Beste Marjan, ' type='checkbox-multiple' required='1' options='Ik wil geen liefde.,Ik wil geen brieven.,Ik wil meer liefde.,Ik wil juist wel je brieven,Ik wil niet je brieven maar jou'/][contact-field label='want' type='checkbox-multiple' required='1' options='er houdt toch niemand van me.,ik ben zo verblind door tranen dat ik ze toch niet kan lezen.,mijn partner is jaloers dat ik liefdesbrieven van iemand anders krijg.,ik ken jou helemaal niet.,ik verzuip in de liefdesbrieven.,ik snak naar je humor,lieve woorden en wijze lessen,je bent zo%26#039;n leukerd.,anders ...'/][contact-field label='namelijk ....' type='textarea'/][contact-field type='checkbox-multiple' required='1' options='Toch bedankt.,Voeg mij nooit meer toe.,Leuk geprobeerd hoor.,Stuur je me snel meer warmte?,Wil je met mij op een date?'/][contact-field label='O ja, wat ik ook nog tegen je wil zeggen Marjan...' type='text'/][contact-field type='checkbox-multiple' required='1' options='Groetjes,Knuffels,Kus,%25^$#%26amp;(_)%26amp;$##!!,Beleefde maar afstandelijke groet'/][contact-field type='text'/][contact-field label='I.vm. jouw privacy kan je me vragen al je gegevens te verwijderen, zie ook mijn privacyverklaring voor meer informatie' type='text'/][contact-field label='Ja, verwijder en vergeet mij volledig. ' type='checkbox'/][/contact-form]

 

Hier vind je mijn privacyverklaring