Spring naar inhoud

Singles

Het vrijgezellenbestaan kan een keuze zijn waar je volledig achter staat. Dat betekent niet dat je niet worstelt met het alleen zijn of je altijd de ‘happy single’  voelt. Je kan het gevoel hebben overal alleen voor te staan of een gemis aan liefde ervaren. Als dat gevoel wat structureler van aard wordt, is het fijn om samen te onderzoeken waar dat vandaan komt en hoe je daar een andere wending aan kan geven.

Voor anderen is het vrijgezelle bestaan een (tijdelijke) staat van zijn waar ze moeite mee hebben. Je zit niet lekker in je vel en verlangt naar nieuw geluk. Dat geluk hoop je dan te vinden in een nieuwe relatie. Daarmee maak je jezelf afhankelijk van een ander, terwijl dat geluk echt in jezelf aanwezig is.

"Laat de liefde voor jezelf niet van een ander afhangen"

Ieder van ons heeft uiteindelijk liefde nodig.  Die liefde zoeken we vaak bij een ander, maar die ander kan ons niet (on)gelukkig maken. Onze gedachten over onszelf, en wat die ander ons moet geven, staan ons dan in de weg bij de verbinding met onszelf. Door oude overtuigingen te doorzien en los te laten vind je liefde en geluk in jezelf, in het hier en nu. Daarmee sta je sterker als single en in een eventuele nieuwe relatie.

In mijn workshops of in individuele gesprekken help ik je graag op weg naar gelukkig met jezelf zijn. Word je eigen Vrijgezelf!