Spring naar inhoud

Relatie

  • Deel jij nog je dromen, verlangens en wensen met je partner of zet je liever Netflix op?
  • Hou je van die ander maar raak je hem of haar ook een beetje kwijt in het bestaan van alledag?
  • Neemt de sleur het wat over van de passie en lol?
  • Twijfel je over je relatie?

Na verloop van tijd neemt in een relatie de tijd en aandacht voor elkaar af. Je bent moe van het werk, sacherijnig van de file bij de kassa, de kinderen vragen om aandacht en je hoofd zit vol met Things-to-do. En daar, ergens om je heen, is je partner. Geen idee eigenlijk waar die mee bezig is. De laatste keer dat je echt een gesprek hebt gevoerd is alweer een tijdje geleden. En dat ging over de kinderen. Of was het het werk? De wereldpolitiek misschien? Het ging in ieder geval niet over jullie. Of over jou.

In plaats van in gesprek met elkaar gaan, leef je wat langs elkaar heen. En dat wil je niet want je voelt wel degelijk liefde voor die ander. Die liefde moet weer even voeding krijgen.

  • Ben je bereid om tijd voor elkaar vrij te maken?
  • Wil je de ander weer open en nieuwsgierig tegemoet treden?
  • Wil je weer de vlinders ontsteken en je partner opnieuw ontdekken?

In 3 gesprekken breng ik jullie weer in verbinding met elkaar en reik jullie praktische tips aan om blijvend jullie relatie nieuw leven in te blazen. Je kan alleen komen, want als er bij jou iets verandert reageert de ander daar ook op. Je mag ook samen komen, twee staan toch sterker. Vergeet niet, het is ook echt good fun (met soms een drempeltje).

Het individuele pakket:

3 Individuele gesprekken (75 minuten), leesvoer, oefeningen voor thuis (alleen en/of samen)

€ 240

Het samen pakket:

2 duo gesprekken (90 minuten),  2 individuele gesprekken (90 minuten), leesvoer, (speelse) opdrachten voor thuis (alleen en samen).

€ 300