Spring naar inhoud

Liefdesverdriet

Je relatie is (net) uit en je voelt je miserabel. Hoe ga je om met dit verdriet? Je wilt je ex niet loslaten. Je weet niet hoe je verder moet. Je bent gekwetst, emotioneel verward, bedrogen of je durft geen relatie meer aan uit angst voor nog een gebroken hart.

Liefdesverdriet is pijnlijk en kan zeer grote impact op je leven en eigenwaarde hebben. Er is geen gouden handleiding voor het omgaan met een gebroken hart. Je gaat door fases van ontkenning, boosheid, vechten, verdriet en accepteren. Soms stagneert een fase waardoor je niet verder kan of er spelen andere zaken in je  leven waardoor het als chaos voelt. Dan is het goed om hulp in te schakelen om de wirwar van gevoelens en gedachten te ontrafelen. Door je leven weer op de rit te krijgen kan je door naar de volgende fase en kom je tot acceptatie zodat je je leven weer op een fijne manier kunt voortzetten.

Ik heb ruime ervaring met het oprapen van de gruzelementen van zowel mijn eigen hart als van anderen. Ik help jou ook graag met het helen van de pijn en weer vol vertrouwen en liefde in het leven te staan.